Få mest mulig ut av kundedataene dine i et sømløst IT-miljø

Våre IT-drifts- og skytjenester kan hjelpe deg med å bli bedre kjent med kundene dine og slik at du vil kunne yte enda bedre service. Samtidig får du og din detaljhandel et smidigere og mer kostnadseffektivt arbeidsmiljø.

Dagens forbrukere stiller nye krav til detaljhandleren: om tilpassede produkter, skreddersydde tjenester og døgnkontinuerlig tilgang via datamaskiner, mobiltelefoner og nettbrett. 

For at man skal kunne innfri disse kravene, er man ifølge dem som kjenner bransjen, nødt til å tilby tilgjengelighet i alle kanaler og på en intelligent måte samle inn, lagre, sortere og analysere en enorm mengde data, såkalt Big Data. Uten støtte kan eldre systemer og utdaterte servere gi etter under trykket. 

Det er ingen tvil: Digitaliseringen vil bestemme fremtiden for mange av verdens detaljhandlere.

Tieto kan tilby deg de verktøyene som skal til for å oppgradere, integrere og digitalisere ditt IT-miljø og gi din virksomhet ubegrenset datakapasitet. Vi dekker de daglige behovene i din bedrift og hjelper deg med å løfte kundeopplevelsen til neste nivå – samtidig som du reduserer kostnadene.

Tieto Cloud Services dekker alt du trenger for å gjøre deg klar for fremtidens detaljhandel, og består av tjenestene Tieto Cloud Server, Dynamic SAP Landscape, Tieto Productivity Cloud og Tieto Retail Experience. Våre applikasjonsforvaltningstjenester hjelper deg med å drive et mer oversiktlig, effektivt og lønnsomt miljø.

Les mer om Tietos drifts- og skytjenester for detaljhandel.

Share