Et marked i endring - finn din plass

Detaljhandelbransjen utvikler seg raskere enn noensinne, og alle selskaper må ha riktig veikart, slik at de finner frem i det omskiftelige landskapet.

Tietos brede utvalg av rådgivningstjenester kan hjelpe deg med å forberede deg på fremtiden, men også med å posisjonere deg riktig i et marked i stadig endring. I dagens detaljmarked må lokale selskaper ofte konkurrere med globale nettgiganter, og evnen til å skille seg ut er avgjørende.

Vi vet hvordan teknologi kan bidra til å gjøre handleopplevelsen raskere og mer effektiv – og også mer personlig og morsom. Våre rådgivere er blant de mest erfarne i Norden og tilbyr veiledning innen alt fra den overordnede forretningsmodellen til de små detaljene, og undersøker hvordan teknologien kan hjelpe deg med å nå dine mål på hvert trinn i prosessen. 

Våre bedrifts- og detaljhandelsrådgivere sørger for at ditt selskap er i stand til å møte de nyeste trendene og møte kundenes behov. Våre IT-arkitekter kan hjelpe til med å digitalisere alle aspekter av virksomheten din og gi deg de verktøyene du trenger for å behandle hver kunde som et enkeltindivid.

Vi er valgt som strategiskpartner av noen av de største selskapene i Norden og tilbyr et bredt utvalg av tjenester og verktøy som kan skreddersys etter dine behov og tilpasses ditt budsjett. 

Med Tieto kan du gå fremtiden trygt i møte. Les mer om våre rådgivningstjenester.

Share