Cross-media løsninger

Tietos unike kombinasjon av trykte og online medieløsninger gir deg det beste fra begge verdener. Vår Cross-advertising løsning gjør at bedriftens selgere kan fokusere på salg og bruke mindre tid på administrasjon. Vår Cross-content løsning sørger for smidig bruk og gjenbruk av innhold i alle kanaler.

Det digitale økosystemet gir nye muligheter for interaksjon, segmentering, i tillegg til direkte tilgang til forbrukere. Vår kombinasjon av inngående bransjekunnskap og dyp forståelse av ny teknologi gir best verdi for våre kunder.

Tietos erfaring innen media hjelper kunder med å gjøre innovative ideer om til inntekter. Vår dybdekunnskap om plattformer og trender medfører effektiv utvikling av nye løsninger basert på integrasjon av våre egne produkter og tjenester med markedsledende tredjepartsprodukter.

Enten du ønsker å akselerere utviklingen av nye kanaler og forretningsmodeller, optimere ressursbruk med cross-media løsninger, eller redusere risiko og kostnader, er vi den beste partneren. Vår sterke posisjon innen bransjen og vår globale erfaring gir deg et konkurransefortrinn i forhold til konkurrentene dine.

Med vår cross-advertising løsning er avanserte multikanalskampanjer  enkle å planlegge, booke og fakturere i en og samme løsning.

Vår cross-content løsning sørger for smidig bruk og gjenbruk av innhold i alle kanaler slik at du får maksimal utnyttelse av det du produserer. Ved å overlate IT-infrastruktur til oss kan mediebedrifter fokusere på bedriftens kjernevirksomhet, noe som gjør bedriften mer effektiv.

Tieto er Nordens prefererte leverandør for en rekke aktører på den Nordiske mediearenaen, inkludert Alma Media, Amedia, Bonniers, MittMedia, Nordjyske Medier, Sanoma, Schibsted, Stampen og Trønder-Avisa. 

Tieto i tall

#1 Innen outsourcing i Norden

500 Aviser og magasiner i Europa produseres ved å bruke Tietos IT-tjenester og løsninger

3 500 Brukere av Tietos cross-advertising løsning

18 000 IT-eksperter

12 000 000 Trønder-Avisa artikler digitalisert og arkivert i Tietos cross-media system

Få det beste fra begge verdener – utnytt Tietos unike kombinasjon av trykte og online medieløsninger.

Share