Hvordan jobber vi sammen?

I Tieto samarbeidet vi internt når vi utformet vår Employer Value Proposition (EVP). Over 3000 ansatte svarte på to spørsmål om hvordan de ser på Tieto som sin arbeidsgiver. Basert på disse dataene forfattet vi vår EVP, som viser hva vi er og hva vi tilbyr som arbeidsgiver.

Inspirere

Hos oss utveksler du dine idéer med de beste innen sitt fagfelt, og er i forkant av fremvoksende virksomheter og teknologi. Med et spenn fra R&D og rådgivning til kreative nye forretningsmodeller og tjenester, øker din kunnskap innen IT-bransjen.

Levere

Vi skaper nye IT-løsninger, -tjenester og produkter til fordel for virksomheter og samfunnet som en helhet. Uavhengig om prosjektene er relatert til for eksempel energi, helse eller finans er ditt arbeid verdifullt for tusenvis av mennesker. Dette er vår passion og skaper engasjement i hverdagen.

Engasjere

Vi er engasjerte lagspillere med et åpent sinn. Vi oppfordrer til dialog og drives av å overraske våre kunder positivt. Store idéer gir store resultater, og hver seier for våre kunder er en seier for oss alle. Forretnings- og teknologiforståelse samt serviceinnstilling, proaktivitet og ansvarlighet er egenskaper som vi ser etter hos alle våre ansatte.

...i et åpent miljø

Vi fremmer et såkalt "work-life balance"-miljø - en sunn balanse mellom jobb og fritid, i et vennlig og omsorgsfullt miljø. Vi tror at frihet og kreativitet har sitt utspring fra tillit. Vår kultur er bygget på åpenhet og aktiv deling - et virkelig åpent miljø.

 

Share

Kontakt

Per Christian Blom
Recruitment Manager
+4797720235
perchristian.blom@tieto.com