Hvordan sikrer vi utvikling?

Ved å ta vare på fremtidens talenter.

Er du student eller et ungt talent? Avhengig av land tilbyr vi en rekke ulike muligheter for ulike oppgaver innen alt fra internship til fast ansettelse.

GenerationT traineeprogram

Tieto tilbyr omfattende opplæringsprogrammer for nylig utdannede talenter med høyere utdanning. Vi kaller vårt nordiske traineeprogram for GenerationT.

GenerationT traineer går gjennom et interessant introduksjonsprogram som går over 10 måneder, og får innsikt og overblikk i Tieto som helhet. Programmet kjøres i samarbeid med flere Sverige og Finland Etter endt traineeprogram har flere fått fast jobb som konsulenter, prosjektledere, analytikere, utviklere, tekniske spesialister og i salg. Les mer om GenerationT.

Tieto Young Professionals Norway

For unge talenter i Tieto har vi startet et nettverk som vi kaller Tieto Young Professionals Norway (TYPN).

I TYPN tar vi med oss Tietos kultur inn i våre sosiale arrangementer. Vi ønsker å alltid ha en fin miks av sosial hygge og faglig påfyll når vi møtes, og hele tiden utvikles ut i fra et felles utgangspunkt. TYPN fasiliterer ett til to store møter i året, samt flere mindre events fordelt gjennom året, både i og utenfor arbeidstiden. På denne måten tar vi vare på fremtidens talenter og sikrer vårt mål om å bygge kultur og skape et felles nettverk på tvers av kontorer, team og land.

Share

Kontakt

Per Christian Blom
Recruitment Manager
+4797720235
Erika Fladmark Pedersen
GenT Programme Manager
+4798445677