Svenske Kommuninvest går i skyen med Tieto

Kommuninvest, som tilbyr finansieringsløsninger til svenske kommuner og landsting, går i skyen med løsninger for sak- og dokumenthåndtering. Den nye avtalen med Tieto gir organisasjonen både kostnads- og tidsbesparelser, samt smidigere arbeidsprosesser basert på den nyeste informasjonsteknologien.

Kommuninvest er et kommunalt samarbeid for effektiv og bærekraftig finansiering av boliger, infrastruktur, skoler og sykehus. For tiden er 277 kommuner og 11 fylkeskommuner (landsting) medlemmer av den frivillige organisasjonen.

Med den nye avtalen flytter Kommuninvest til Tietos skybaserte Public 360° Online-løsning for å strømlinjeforme og sikre fremtidig sak- og dokumenthåndtering. Tieto leverer løsningen som en komplett tjeneste, inkludert drift, overvåking og sikkerhetskopiering, og sikrer at løsningen alltid inkluderer de seneste oppdateringene.

Innføringen innebærer at Kommuninvest ikke lenger trenger å investere i systemadministrasjon eller egne utviklings- og testmiljøer. De unngår også konsulentarbeid i forbindelse med oppgraderinger eller uforutsette hendelser.

Tietos Public 360° Online er en raskt voksende standardisert løsning for sak- og dokumenthåntering, samt arkiv. Løsningen er integrert med Microsoft Office og Outlook, noe som gjør det enkelt å sikre effektiv digital styring, samarbeid og dialog både internt og eksternt.

"Vi er veldig stolte over at Kommuninvest har valgt å bruke løsningen som en tjeneste, noe som gir Tieto det fullstendige ansvaret. Vi opplever dette som et bevis på et godt samarbeid mellom oss," sier Gunnar Nybø, leder for offentlig sektor hos Tieto i Norge.

 

Tieto har som mål å gripe de betydelige mulighetene som oppstår i en stadig mer datadrevet verden og omdanne disse til varige verdier for mennesker, næringsliv og samfunn. Vi skal bli kundenes førstevalg for virksomhetsfornyelse ved å kombinere våre styrker innen programvare og tjenester med en sterk drivkraft for utvikling av økosystemer og kontinuerlig innovasjon med partnere. www.tieto.com

Share

Kontakt

Knut Ekern
Head of Marketing and Communications, Norway
+4793002600
knut.ekern@tieto.com