Skytjenester fra Tieto og Microsoft

Transformer din virksomhet og akselerer dine forretninger med Tieto og Microsofts skytjenester.

Partnerskap bygget på erfaring

Tieto og Microsoft har nå 20 års tett samarbeid å se tilbake på. I løpet av denne tiden har vi hatt fokus på etablering av felles industrielle løsninger, som gjør at vi sammen kan levere en helhetlig serviceopplevelse og bærekraftige ende til ende-løsninger til våre kunder.

Microsoft har valgt Tieto som én av svært få Business Productivity Private Cloud-partnerne i hele verden, og Tieto opererer på det høyeste partnernivået. I tillegg er vi medlem av det eksklusive Microsoft Cloud OS Network. Vi er én av to aktører i Norden som får utvikle på Microsofts OS plattform. Tietos portefølje av cloud-tjenester inkluderer en unik sikkerhet av våre kunders data, kontrollmuligheter og lokale datasentre. Les mer om samarbeidet i vår pressemelding og på Microsofts nettsider.

Unik innsikt

I samarbeid med Microsoft har Tieto utviklet en rekke bransjespesifikke løsninger – løsninger vi har kunnet utvikle på bakgrunn av vår omfattende kunnskap til kravene forbrukere og virksomheter har. Uansett om kravene dine er bransjespesifikke eller av mer generell art, har vi en løsning som kan akselerere din virksomhet.

Tieto og Microsoft tar deg til neste nivå

For private og offentlige selskaper som ønsker å endre virksomheten sin ved hjelp av IT-løsninger, er Tieto et naturlig valg da vi er det ledende IT-selskapet i Norden. Kombinerer du dette med Microsofts evne til levere komplette og skalerbare løsninger, har du en utvikler som tar ambisjonene dine til neste nivå.

Solid kunnskap

Microsoft og Tieto skaper sammen en ny generasjon digitale tjenester bygget på godt samarbeid og forståelse av kundens behov. Med Microsofts verktøy og Tietos bransjekunnskap kan vi tilby de beste løsningene for alle bransjer. Vi har også den unike enheten Enterprise Productivity Solutions og ledende kompetanseutvikling som er innrettet mot Microsoft Corporation.

Cloud_OS_tieto-ms-cloudos-header.jpg

Share

Kontakt

Peter Cederblad
Senior Pre-Sale Specialist and Pricing Manager
+46702545431
Joakim Agnepil
Sales Support Specialist
+46722149755