Omfattende Microsoft-kompetanse

Tieto blir jevnlig valgt til å delta i Microsofts Technology Adaption Programs (TAP) og Rapid Deployment Programs (RDP) for nye teknologier, som sikrer at vi er en partner å regne med også i prosjekter med svært innovative aspekter.

Våre 14 s  ertifiserte Microsoft-kompetanser til nytte for våre kunder:

 microsoft_partner_0.jpg

Fokus på forretningsutvikling

Tieto og Microsofts gode partnerskap muliggjør at du som kunde får innebygd fleksibilitet som sikrer nyskapende løsninger med den høyeste mulige kvaliteten, slik at vi kan akslerere din bedrifts forretninger.

Ett skritt foran

Tieto deltar kontinuerlig i prosjekter for innføring, utrulling og samarbeid av ny Microsoft-teknologi. Målet er å kunne videreføre de beste løsningene, slik at din bedrift alltid ligger ett skritt foran konkurrentene. 

Våre sertifiseringer

Tieto har det høyeste antallet gullsertifiseringer i Norden. Tjenestene vi tilbyer er pålitelige og anerkjente, og leverer enestående effektivitet, pålitelighet og garanterer lave kostnader til minimal risiko. Vi bruker ledende maskin- og programvare for å sikre effektiv drift gjennom kostnadseffektivitet, virtualisering og automatisering. Dette er med andre ord fremtidens teknologi i dag, utviklet for å endre virksomheten din i morgen.

Til nettskyen i ditt eget tempo

Tjenestene våre er lagt opp slik at du kan velge den nettskyen som best passer din virksomhets behov. Tjenestene støttes naturligvis av en hybrid løsning for både private og offentlige nettskyer. Offentlig, privat eller en kombinasjon av begge – valget er ditt.

Share