Markedsundersøkelse om fremtidens forretningstransformasjon

Tietos nyeste undersøkelse om forretningstransformasjon viser at teknologitrender, som mobiltelefoner/nettbrett, sosiale medier, M2M, store data og skyteknologi, raskt forandrer måten vi driver forretninger på. En tredjedel av deltakerne svarte at de forventer at industrien de jobber i, er fullstendig endret innen 2020.

Blant de administrerende direktørene som ble intervjuet, sa 42 % at industriene som organisasjonene jobber innenfor, om seks år vil være svært annerledes fra det de er i dag. Disse endringene kommer av overnevnte teknologitrender. For øyeblikket er sosiale medier og smarttelefoner de mest innlysende trendene, da 54–55 % av deltakerne kalte dem "allerede avgjørende" for forretningene sine.

Om undersøkelsen

Høsten 2013 utførte Tieto en undersøkelse sammen med Kairos Future om forretningsendringer i fremtiden, basert på kvalitativ og kvantitativ informasjon. Undersøkelsen hadde 500 deltakere, hvorav alle er ledere i Sverige, Norge eller Finland. De fleste av deltakerne var medlemmer av C-suite eller forretningsenhetsdirektører. Undersøkelsen inkluderte også diskusjoner blant industriledere, organisert i Stockholm, Oslo og Helsinki.

Klikk her om du vil laste ned et spesifikt avsnitt av rapporten. (Link til Tieto.com)

Dele:

Last ned rapporten her