SAP – Tieto Dynamic Landscape

Tieto Dynamic Landscape for ERP (Enterprise Resource Planning) er en del av plattformporteføljen Tieto Cloud Services, og vil ta din virksomhets fleksibilitet og ytelse til et nytt nivå.

Effektiv og fleksibel SAP-løsning

Selskaper som bruker SAP-baserte kjernesystemer og kundestøtte møter på mange utfordringer. Pålitelig styring av kompleksitet og utgifter er avgjørende i et forretningsklima med raske endringer. Fleksibilitet er svært viktig. System og tjenester må tilpasses økning eller reduksjon i volum, og endringer i forretningsbehov.

Dette fører til at selskaper velger tjenester fra PaaS (Platform as a Service) – en raskt voksende IT-tjeneste som tilfører effektivitet og fleksibilitet til SAP-landskapet.

Tieto Dynamic Landscape for ERP

Tieto gir deg en ny fleksibilitets- og effektivitstsstandard for drift av de viktigste IT-løsningene i din virksomhet. Tieto Dynamic Landscape for ERP tilbyr:

 • Dynamisk, fleksibel og tilpasningsdyktig arkitektur – Dynamic SAP
  - Virtualiserte SAP-systemkomponenter.
  - Nyeste og mest kostnadseffektive lagringsteknologi (Fast snap-cloning for støtte av forretningskrav og Snapshot-kopiering for gjenoppretting av data).

 • Repeterbare løsninger
  - Linux maskinvare med industristandard

 • Standardisert servicegarantieffektivitet

 • Dobbel datasenterløsning som maksimerer pålitelighet og kontinuitet

Vi leverer tjenesten som en privat PaaS-modell for å garantere din bedrifts datasikkerhet. Tieto Dynamic Landscape for ERP har et testet miljø, ferdige modeller for implementering og drift, driftsprosesser samt alle nødevendige verktøy.

Dine fordeler med Tieto Dynamic Landscape

 • Betal for det du bruker: Ingen investeringer i maskinvare eller teknisk ekspertise
 • Standardisert implementering og drift: Testede miljø, ferdige modeller for implementering og drift
 • Ikke behov for intern kunnskap og ekspertise: Erfarne serviceteknikere og dedikert ekspertteam for migrasjonsprosjekt
 • Bedre kvalitet: Kompetanse, operasjonelle prosesser og verktøy tilgjengelig hele døgnet
 • ​Reduserte kostnader: Standardisering, stordriftsfordeler og volumfordeler samt styring av SAP applikasjonslivssykluser. Kundens kostnadsstruktur er enklere sammenlignet med den tradisjonelle tjenestemodellen
Share

Kontakt

Øystein Skurdal
Senior Sales Manager
+4795990921
oystein.skurdal@tieto.com