Tieto Productivity Cloud SQL Server

I dag henger forretnings- og privatlivet mer eller mindre sømløst sammen. Tieto Productivity Cloud SQL Server (TPC SQL Server) forbedrer måten vi jobber på​, og effektiviserer og forbedrer resultater.

TPC SQL-serveren tilbyr, leverer og styrer en SQL-server (PaaS) fra en Tieto-nettsky.

Tjenesten er utformet for å møte økende behov for produktivitet, fleksibilitet og skalerbarhet. Du får mer tid til å fokusere på kjernevirksomheten, da tjenesten er dokumentert kostnadseffektiv og pålitelig i drift.

TPC SQL Server hjelper deg med å:

 • Ta kontroll over virksomheten
  Effektiv og proaktiv måte å få kontroll over applikasjonene fra SQL Server på.

 • Bruke styrken i SQL Server uten kompleksiteten
  La de ansatte være på sitt mest produktive ved å tilføre ytelse og tilgjengelighet de har behov for fra SQL Server, og skap fleksibilitet og smidighet samtidig som du gir en god brukeropplevelse.

 • Samarbeide og få tilgang til data på en sikker måte
  Lagre serverdataene i en bedriftssky, og du har alltid sikker tilgang til dataene fra applikasjonene.

  TPC SQL Server er en standardisert og automatisert plattformtjeneste for databaseservere. TPC SQL Server består av kapasitet fra TPC-infrastruktur, automatisert styring, overvåking av alle relaterte komponenter og SQL Serversupport for både skade- og problemhåndtering og service- og endringsforespørsler.

Servicepakke​

 • Rapportering
  TPC SQL Server gir deg innsikt i serversystemet, slik at du kan forbedre forretningene og ta kontroll over forretningslogikken.

 • Skalerbarhet
  Du får ytelsen du behøver uten kompleksiteten når du lar TPC SQL Server vokse med virksomheten din.

 • Tilgjengelighet
  Du får stabiliteten og tilgjengeligheten som bedriften din fortjener. TPC SQL Server gir deg infrastrukturen som møter dine behov.

 • Overvåking
  Aktiv overvåking gir deg et proaktivt forretningsfortrinnved å vise når, hvor og hvordan systemet samhandler med serveren ved å bruke lagrede analyser.

 • Horisontale tjenestetilbud
  Alle optimaliserte tjenesteleveringer kan utvikles med utvalgte vanlige tjenestekomponenter. Påfølgende tjeneste vil passe for alle brukergrupper og være tilpasset dine forretningsbehov.

De forhåndsdefinerte, verdiskapende komponentene kan brukes fra det tidspunktet de leveres eller på et senere tidspunkt som passer deg.

Servicenivå og lisensiering

TPC SQL Server er tilgjengelig med ulike servicenivå som skal passe til dine spesifikke behov for tilgjengelighet og redundans.

Den nødvendige infrastrukturkapasiteten kommer fra et delt Tieto Productivity Cloud-miljø.

TPC SQL Server gir en fleksibel lisensmodell som er optimalisert for organisasjonen der den brukes. Den tilbyr valget mellom SPLA-lisensiering der Tieto sørger for lisensen og lisensmobilitet der din nåværende lisens brukes hvis tilgjengelig.

 

Share

Kontakt

Tore Wettre Andreassen
Director, Technology Services & Modernization, Norway
+4799093434
tore.wettreandreassen@tieto.com