Applikasjonstjenester

Tieto moderniserer dine applikasjoner slik at de kan møte den digitale verden. Ende‐til‐ende-applikasjonstjenester åpner for vekst, effektivitet og ruster for fremtidig disruptivitet. Et organisert og fremtidsrettet applikasjonslandskap sikrer riktig fokus på å bygge, optimalisere, fjerne og høste nye applikasjoner. Applikasjonsutvikling og -administrasjon frigjør tid og penger fra eldre systemer som kan investeres i nye digitale løsninger og nye utgaver - raskt og effektivt.

tieto-ms-img-application_services_548.jpg

Atferds- og teknologiendringer fører til et skifte i konkurranseevnene og det som får produktene til å skille seg ut. Du må eksperimentere med nye teknologier og tjenester samtidig som du sikrer den eksisterende virksomheten. Spørsmålet er hvordan du kan frigjøre menneskelige ressurser til utvikling og på samme tid skjære ned på vedlikeholdskostnadene i de eldre systemene.

Tieto har 45 års erfaring med å frigjøre kostnader og arbeidskraft fra eldre systemer, og sørger for at du får bransjetilpassede IT-løsninger som sikrer forretningskontinuitet og -produktivitet. Kompetanse og immaterielle eiendeler kombinert med DevOps, partnere og drift av kundeopplevelser (CEM), skaper Nordens beste partner for applikasjonsmodernisering.

Tieto har:

  • Erfaring med å frigjøre kostnad og arbeidskraft fra eldre systemer
  • Bransjetilpassede løsninger for forretningskontinuitet og -produktivitet
  • ​Kompetanse og dyp bransjekunnskap
  • DevOps, partnere og CEM-løsnigner
Share