Business Information eXchange (BIX)

Ønsker du å digitalisere bedriftens finansielle verdikjede?

Det kan du nå. Tietos skytjenester passer alle bransjer og offentlige myndigheter. Tjenestene håndterer transaksjoner i nettverket mellom kjøpere, leverandører og finansinstitusjoner, og forbedrer arbeidskapital og risikohåndtering.

Skybaserte løsninger

Vår Business Information eXchange (BIX) og integrasjonstjeneste dekker digitaliseringen av hele den finansielle verdikjeden, fra bestilling til betaling og fra innkjøp til betaling. Leveransen er cloud-basert. Tjenestene er kompatible med SEPA-standarder (Single Euro Payments Area), som for eksempel nye kontonummer (IBAN & BIC), og inkluderer e-faktura, e-finansiering og e-handel.

Kostnadsbesparelser og miljøfordeler

Forbedret likviditetsstyring medfører at du kan redusere kostnader med opptil 1-2% av bedriftens nettosalg kun som følge av e-faktura. Tjenesten sørger for bedre kontantsynlighet, raskere prosesser og forbedret informasjonskvalitet relatert til transaksjonsmeldinger. Ved å digitalisere tjenestene kan du redusere miljøavtrykket med opptil 100g CO2 per melding.

Vi tilbyr en komplett portefølje som dekker hele bedriftens finansielle verdikjede fra bestillinger til kontoutskrifter. Tieto er en ledende leverandør i det nordiske markedet, og vi leverer til markeder over hele verden.

Hvorfor velge Tietos Business Information eXchange-tjenester?

Koble deg til én gang  – og nå ut til alle! Les mer om BIX her.

Share