Intelligent transportsystem

Oppdatering av informasjon er grunnlaget for effektiv og økologisk transportplanlegging. Passasjerene setter pris på at logistikken fungerer som den bør og skal gjennom byen ved bruk av forskjellige transportmidler, effektiv tidsstyring og enkel tilgang til tjenester. Tjenesteløsningene våre gir effektivitet og fleksibilitet til offentlig transport.

Vår tjeneste for offentlig transport er enkel å tilpasse ulike behov. Åpne grensesnitt muliggjør integreringen av nye tjenester og andre operatørsystemer.

Systemet vi tilbyr en operatør innen offentlig transport kommer som en komplett tjeneste. Vi tar oss av ressursbruk, støttefunksjoner og kundehjelp, og vedlikehold av systemet. Tjenesten støtter operativ ressursplanlegging. Vi tilbyr tjenesten etter nøkkelferdig-prinsippet.

Tjenesten vår er skalerbar, noe som forenkler driften av offentlige transportoperasjoner og administrasjon av billett- og informasjonsystemer. Tjenesten inkluderer kundestøtte, teknisk støtte og vedlikeholdstjenester døgnet rundt, i tillegg til kapasitetstjenester.

Informasjon i sanntid på mobiltelefonen

Tjenesten gir passasjerene informasjon i sanntid om destinasjoner, rutetider og trafikkforstyrrelser gjennom åpne grensesnitt.

Det er enkelt å kjøpe billetter og håndtere reiser med Internett og mobile tjenester. Tjenester på Internett er en viktig del av tjenester i offentlig transport. Vi mener at reisekortet ikke lenger er nødvendig i fremtiden: Passasjerene kjøper billetter og kontakter kundeservice på de mobile enhetene de har med seg.

Her kan du se korte videoesnutter som viser hvordan informasjon i sanntid og mobilitet endrer passasjeropplevelsen.

Automatisert kjøp av billetter på mobil eller nettbrett

 

Sanntidsinformasjon om rutetider i lommen – Beacon

 
Share

Kontakt

Gunnar Nybø
Sales Director, Public, Healthcare and Welfare
+4795793132
gunnar.nybo@tieto.com